Baby Monitor Ploda Doppler Ploda Srčnega utripa Doma Nosečnosti Baby Ploda Zvok Srčni utrip Detektor 2.5 MHz Brez Sevanja

€15.39

-46%

€29.03

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: za dom, cuvav, detektor detektor, doppler zarodka, srce obesek, wego srčnega utripa, doppler, prerojeni, baby monitorji monitor, pc monitor.

Značilnosti:

1. Jasno Ploda Srce Zvok: High performance jasno ploda srce zvok. 2. LCD-Zaslona: Multi-parameter delovni način in ploda srčnega utripa zaslon, zbriši FHR (Ploda Srčni utrip) zaslon. 3. Visoka Občutljivost: Medicinski razred, visoko občutljivost vodotesna sonda , brez sevanja za odkrivanje,nizko ultrazvok moč, varnejši za plod 4. Združljiv z obema slušalke in zvočnike (Slušalke, ki NISO vključeni). 5. Kot nalašč za poslušanje in snemanje vašega nerojenega otroka, srčni utrip, ko je 12 teden zgoraj. 6. Lahek in enostaven za prevoz, lahko delite svoje veselje - zdrav in močan srčni utrip s svojim ljubimec, družine in prijateljev,ali ste doma ali zunaj.

Pogosto Kupujejo Skupaj:

Zarodka Doppler Izdelku Podrobnosti:

Kako uporabljati:

1. Preden ga uporabite prvič, poskrbite, 2 baterije, ki so v 2. Pritisnite gumb za vklop za vklop, nato prilagodite glasnost 3. Laž ravno z blazine blazino, obdržati noge ravne in se sprostite 4. Priložite plodu sonda trebuha želite poiskati položaj zarodka in izvedeti najboljše smer, da srce zarodka 5. Po zaslišanju redno ploda srce zvok, FHR vrednost prikaže na zaslonu v realnem času

NASVETI:

1. Vsakič, ko plodu srčnega utripa merilnik se uporablja, čiščenje in razkuževanje s suho krpo ali papirnato brisačo. 2. Če ne uporabljate stroj za dolgo časa, je priporočljivo, da odstranite baterijo in ga shranite dobro 3. Ta instrument je plod srčni utrip testno orodje, ki ne more nadomestiti konvencionalne ploda srčnega utripa, spremljanje.Če zarodka, srčni utrip rezultat ni verodostojen, uporabiti druge metode takoj, kot je uporaba stetoskop za preverjanje 4. Zagotoviti je treba, da je okolje, v katerem je instrument, ki se uporablja, ne velja močnih elektromagnetnih motenj virov, kot so motnje brezžični transamitters ali mobilnih telefonov. 5. Primerna za kratkoročno občasno uporabo 6.Baterije ne bo, zaradi tega ne more biti dobavljeni, pls opomba to!

keyword3 Plod baby Monitor monitor Noseča Doppler
keyword5 Monitor Srčnega Utripa Srčni Utrip Detektor
keyword4 Sonar Doppler Monitor Srčnega Utripa
keyword1 Zarodka Doppler Ploda Detektor Ploda Monitor
keyword2 Baby Monitor, ultrazvok stroj
Blagovna Znamka JZIKI
Poreklo Celinska Kitajska
Številka Modela Zarodka Doppler

Podobni izdelki