ACECHANNEL Polirano Bleščeče Trdnega Nerjavečega Jekla Suženj Ovratnik Ključavnico BDSM Choker Ogrlica Fetiš Nositi Nakit black choker

€50.55

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: bdsm, bdsm latex bo ustrezala, fetiš usnje obrabe, bdsm iz nerjavečega jekla, bdsm ogrlica, bdsm maska iz lateksa, bdsm igrač, seks igrače, igra vnaprej lupini, lok ovratnik bdsm.

Kupujete gladko in polirano bleščeče nerjaveče jeklo ovratnik z odstranljivo O-Tesnila na sprednjem.Ko preverjate O-Tesnilo odstraniti, to ovratnik izgleda enostavno choker.

Ta ovratnik pritrjen z majhno imbus vijak, ki je integriran v daljavo jeziček na nasprotni strani od aluminija.Ovratnik se zaklene, ko imbus vijak je privita v majhnih grove na spodnjem delu na daljavo zavihek, s čimer preprečujejo ovratnik iz odprtine.

Ovratnik se lahko odstrani s tem, da vijak 1-2 izkaže s priloženim imbus ključ.Prosim, ne v celoti odstraniti imbus vijak, kot je ponovno vstavite lahko bolečine & zlahka izgubili, če pade.

Prosimo, bodite zelo previdni, ko zaprete ovratnik.Tečaj, ki ima potencial, da ščepec kot ste zaprli ovratnik.

Dejansko notranjosti oboda lahko razlikujejo glede na ~2 mm (manjše ali večje), saj so ti izdelani ročno.Če niste prepričani o velikosti, priporočamo naročanje večja od dveh velikostih.

Notranji premer SPREMEMBE, da se obod:

100mm (obod pokrivne dolžine 31,4 cm,12.36" palcev)

110mm (obod 36,5 cm,13.6" palcev)

120 mm (obod 37,6 cm,14.8" palcev)

130 mm (obod 40.8 cm,16" palcev)

140mm (obod 43.9 cm (17.3" palcev)

150 mm (47 cm, obod,18.5" palcev).

Poreklo CN(Izvora)
Spolnost No
Blagovna Znamka ACECHANNEL
Nespodobno Sliko No
Postavka Vrsta Igre Za Odrasle

Podobni izdelki