1/16 3. Fallschirmjager Oddelek (1944 Del V) ena oseba Smolo Slika vojaki GK drugi svetovni VOJNI, Nepremazan Brez barv

€15.75

-15%

€18.53

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: delitev watch, 16 vojaške, figur fortnite, 116 slika vojske, da bi kitajska vojska, okrasnih v pohištvo, vojaške smole, 1 16 slika smole, nemški vojni, oddelek 2.

1:vsi izdelki v trgovini se prodajajo v beli model, brez barve, je treba polirani, spray barve in montažo.Barvne slike, ki jih lahko vidite, so uporabljeni kot kontrast, da navedete referenčno barvno.Prosimo, ne pozabite, da bodite pozorni na to.Vsi izdelki v naši trgovini, brez barve, nesestavljeni.

2:vsi izdelki so brez originalne embalaže, št navodila za namestitev, ne fotografije. (um, prosi kupce, da skrbno izberejo)

3:po prejemu izdelka, če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas, to je prvič, da bomo rešili problem za vas, prosimo, bodite prepričani.

4:če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, ne pozabite, da nas s petimi zvezdicami, pohvale!Najlepša hvala!

5:jaz sem fanatični model navdušenec sam.Razumemo vaše potrebe.Število izdelkov je omejeno.Obstaja veliko izdelkov, ki se ne sprosti.Tako da, če imate kakršne koli zahteve, prosimo, obrnite na nas.Upam, da vam bomo lahko pomagali.

Vojak Dodatki Vojak Set
Zaključek Stopnja Polizdelki Izdelka
Mfg Serijske Številke Smole
Številka Modela 139
Starostni Razpon > 14 let
Lutke Tip Model
Opozorilo Ni primerna za ljudi, mlajših od 14 let, in blago, ki potrebujejo t
Za Animacijo Vir Zahodni Animiation
Tema Vojaško
Postavka Vrsta Model
Spol Unisex
barve Unpainted
Daljinsko Upravljanje No
Blagovna Znamka NoEnName_Null
Obrazec Unassambled
Blago Atribut Skupščina
Material Smole
stanje Na Zalogi
Lestvica 1/16

Podobni izdelki