EOS.1991 Visoko Trdnost prinaša dobička Jekla Videl Žice, Kampiranje, Lov Potovanja v Sili Preživetje Orodje iz Nerjavečega Prostem komplet za Preživetje

€9.18

-6%

€9.77

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: potovalna oprema, preživetje multi orodje, ptica na prostem, bushcraft firesteel, ganzo multitool, zelena šport, jkj, survival nož moški, eos orodje, multitul.

Novo !Najboljšo kakovost! ● Lahek in prenosen, preprost za uporabo, je dobro orodje za preživetje; idealne za rezanje drv v preživetje situacijah, kot so pohodništvo, kampiranje, piknik, plezanje in tako naprej. ● Ročno glej-videla verig s hitro in učinkovito rezanje sposobnost, in lahko vodijo oster nož za dolgo časa; uporablja predvsem za panoge, žanjice, žaganje lesa. ● Material: 65 manganovega jekla + najlon debel ročaj, natančnost načrtovanja, nizke vibracije in trajne. ● Ima dve ročici, potegnite verižna žaga telo bi bilo napeto, videl z njim premika naprej in nazaj; črna torbica je vključeno, da se videl, priročno za izvajanje. ● Nazobčan dolžina: 63 cm / 24.8 palčni, 11pcs serrate, in skupna dolžina: 102cm / 40.2 palčni; njegovo znosno vlečno silo: O 1 tono.

Blagovna Znamka EOS.1991
Vrsta Žep, Multi Orodja

Podobni izdelki