Asferični Photochromic enotno vizijo objektiv Indeks 1.61 AR premazi / tanjši Recept objektiv / Prehod objektiv/Rjava Siva

€31.60

-24%

€42.13

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: lak za nohte tanjše, eyeglass leča, leča, strešna stekla, lateks barvo, razredčila za barve, steklena leča, steklo za objektiv, oljne barve set, gradient leča.

1. 1.61 visok indeks Asferični Photochromic enotno vizijo objektiv

2. Barva lahko Siva

3. Območje moči in cene

0.00 ~ -8.00/0 ~ -2.00

0.00 ~ +6.00/0 ~ -2.00

Posebno dioptrije prosimo, da stik z našim strankam serive.

4. Prehodi, temneje na izpostavljenost sončni svetlobi, availiable barve: rjava in siva.

Smo lahko zberejo skupaj očala, lahko dobavi sferične in aspherical leče.(Opomba: smo se lahko prodajo optični okvir in leče, ki skupaj.Prosim, da nas kontaktirate, če si le želite kupiti optične leče)

Prosimo, izberite brezplačno dostavo, če ste fit objektiv z nami.

Ko ste ga kupili z optičnimi okvir prosimo, upoštevajte, da je to ena vizija je za blizu ali daleč vizijo.

Objektiv cenik

prosimo, kliknite vsako možnost, da za vsako povezavo.

Kako, da se glasi recept:

Na tipičen recept, boste videli dva sklopa vrstic.Večino časa zgornjem delu je za vašo OD ali desno oko, medtem ko je spodnji del je za vaš operacijski sistem ali levo oko.

Za popravljanje Razdalje, vedno mora vrednost v Sfero in večino časa je negativen.Njegova okrajšava, je 'D. V.", ki je kratica za Razdaljo Vizijo.

Za Branje-samo popravek, vedno mora vrednost v sfero in večino časa je pozitiven.Če je vrednost pod Blizu Vizijo (N. V., N. V. O.), potem vnesite moč v SPODNJI polovici obrazca in pustite, da DODATE moč prazno ali ("0.00").

Za astigmatism popravek, prosimo, upoštevajte, da se, da se Valj (CYL) in Os, ki so vedno zagotovil skupaj.Za vsako vrednost Valj vedno mora vrednost za Os.Nekateri zdravniki uporabljajo pozitivni (+) valj, in nekateri uporablja negativni (-), obstaja velika razlika med obema, da bodite pozorni na pozitivne in negativne znake.Če nimate astigmatism popravek, zdravniki lahko samo pustite prazno ali pa preprosto SPH ali DS, kar pomeni, področja ali Dioptrije Področju.Os mora biti od 1-180 stopinj, če vidite, da je vrednost kot '5' v okviru osi, to je tudi enako kot " 005 " ali "5 stopinj'.To je treba vedno biti celo število in je ne sme biti decimalno točko na osi.

Za Bifocals in Progresivne leče, prosimo, da preverite vaš očesni zdravnik ali Dodatek za Bifocals ali Postopno.Večino časa, v primerjavi s Bifocal Dodatek, Dodatek Postopno se je zvišala za 0,25 evra, zato vas prosimo, preverite.Navedba, da veste, če je vaš recept je za Postopno je PAL opomba napisana na recept; samo en dodatek pomeni dodatek za Levo in Desno oči so enake.Opozarjamo, da mi procesu najmanj +1.00 in največ +3.00 za Dodajanje pooblastil.

Oči Zdravniki bodo včasih izpustite decimalno vejico na Kroglo, Valj in Dodatek.Na primer, -25 ali +175, to se razume, da je -0.25 in +1.75.

Zelo pomembno je, da bodite pozorni na plus in minus, saj bo to v veliki meri vpliva na objektiv.Če je kaj na recept, ki ga ne poznate, prosimo, pokličite na našo Customer Service in z veseljem vam bomo pomagali.

Kakšen je vaš pupillary razdalja(PD) in kako ga pridobiti:

PD, ali pupillary razdalja je razdalja od centra učencev (črna pega v očesu) za eno oko, na drugo.Te meritve izboljšuje položaja vaše leče znotraj okvirja, ki ste ga izbrali.To se lahko zagotovi v nekaj minutah, ki jih vaš optician ali zdravnik, in zato priporočamo, da prosite za to, ko imate svojo vizijo preveriti.Druga možnost je, da lahko prosite nekoga, da ukrep, ki je za vas, ampak jim svetuje, da se na o premišljenem stran od vas.Prav tako lahko izmerite sami s katerimi se sooča ogledalo.Za enotno vizijo leče, se lahko odločite za uporabo povprečno PD od 63mm, ampak za Bifocal ali Progresivne leče, smo še vedno močno priporočamo, da se te informacije iz vašega optician.Za vaše informacije, večina odraslih PD je med 55-65 mm.Včasih zdravniki bo zagotovil dve različni vrednosti, PD, spodaj je nekaj primerov:

a.Vrednosti so višje kot 65/60, prvi PD je običajno za Razdaljo PD in drugi je za Branje PD

b.Vrednosti, ki so nižje, kot kot 33.5/31,5 leta, prvi PD je običajno za Desno Oko in drugi se za Levo Oko.

c.Vrednosti so enake kot 30.5/30.5; dodate lahko ti dve vrednosti skupaj kot imamo samo eno polje za PD.Bomo samo razdeliti na našem koncu.

Očala Dodatki Leče
Premaz HMC
Indeks 1.56
Postavka Vrsta Očala Dodatki
Leče Material CR-39
Spol MOŠKI
Blagovna Znamka Canmy

Podobni izdelki