Trustfire RT70 Univerzalno Nezveneči Daljinsko Stikalo za vse vrste taktične ali lov svetilka

€9.14

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: svetilka za sony, sofirn svetilka stikalo, rotorja shimano xt, električni šok baklo, taktično svetilko obroč, zavorni disk shimano xt, rotor slx, l svetilka, svetilka z baterijo ncr18650b, 18650 6 trustfire.

RT70 Univerzalno Nezveneči Daljinsko Stikalo

To RT70 nezveneči daljinsko stikalo je posebej zasnovan za taktične ali lov svetilka, lahko delo s katero koli velikost Rep-skp.Njena dolžina kabla je spremenljivo.Omogoča daljinski nadzor svetilko, zaradi česar je bolj primeren za taktične misije ali lov.

To RT70 nezveneči daljinsko stikalo je posebej zasnovan za taktične ali lov svetilka, lahko delo s katero koli velikost Rep-skp. 1/Delo s katero koli velikost Rep-skp, kot nalašč za TrustFire T62/T4/T70 serije svetilko; 2/Kabel narejen iz prožne PU materiala, 35 cm v dolžino, ko kolobarjih, 80 cm v dolžino, ko razširil; 3/Stran stikala v rep skp sposoben dolgoletni 5A električni tok, ki poteka; 4/Dveh senzorjev, povezanih vzporedno s pomlad jekla stikalo modul za enostavno zanesljivo activaton; 5/Trpežne za več kot 10000 za aktiviranja.Svetilka se aktivira s pritiskom na enega od obeh senzorjev.

Informacije O Podjetju

Shenzhen Trustfire Technology Co., Ltd.Ustvarili Trustfire blagovne Znamke po vsem svetu v letu 2007.So zagotovili strokovno svetilke za okoli 2,000,200 uporabnikov v več kot 100 državah in regijah.

Način RT70 Univerzalno Nezveneči Daljinsko Stikalo
Certificiranje CE,RoHS,FCC
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka TrustFire
Vrsta Univerzalni Nezveneči Daljinsko Stikalo
Napetost 0
Uporaba Daljinsko Tlačno Stikalo

Podobni izdelki