AUMOHALL 3D Pregleden Avto Zadaj Windshiled Grozo Nalepke Auto Pošasti Halloween Nalepke Pvc Nalepke Živali

€10.94

-15%

€13.02

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: palčni rc, f700gs vetrobranskega stekla, st nalepka, KY101D, audi vetrobransko steklo, bmw f700gs vetrobranskega stekla, focus st, brnenje eu, rc s107, voda vetrobransko steklo.

Značilnosti:

1.Pregledna nalepka ne vpliva pogled, ko vaš re vožnje.

2.Avto nalepke, da je vaš avto bolj osebno, označite avto karoserije.Barve trajno in ne zbledi.Odtrgajte, ne da bi zapustili lepilo znamke, ne poškoduje barve.

Opis:

1.Material: PVC.

2.Velikost: Približno 130 * 70 cm/51.18 * 27.56 v.

Opomba:

1. Ne vosek avto za eno šibko ko se odločite, da okrasite vaš avto, ker vosek vpliva na viscidity nalepke.Vam ne bi smel naj prilepi nalepko, ko avto je ogrevanje in imate za čiščenje avtomobila, ker za pranje avtomobila, je prepovedano za 4 dni po lepljenju.Priporočamo, da ne bo izpostavljena v roku 24 ur.to ni v deževen dan, ki bo vplivala na nalepki učinek

2. Če želite prilepiti nalepke v vrata reže ali druge mobilne deli, ni potrebno skrbeti, samo mimo nalepke običajno in zmanjšati presežek del z majhno nož.

3. Odsevni material, ki je non-svetlobna!Samo odsevajo svetlobo iz svetlobnega vira.svetlo in lahko igra vlogo opozorilo.

Kako, da je jasno.

Strganje rob nalepka z nohtov, nato pa odtrgajte celo enega, ki ne puščajo nobenih sledi ali poškoduje barve.To bo težko za strganje nalepke v mrzli zimi, lahko uporabite sušilnik za lase toplote in jih je mogoče enostavno odstraniti, ko je lepilo, ki se stopijo.

Paket Vključuje:

1x Nalepko

Carinski & Dajatev

Q, --ali vaša cena vključuje dajatev in davka na dodano vrednost, Koliko davka moram plačati?

Ne, cene naših izdelkov ne vključuje dajatev in davka na dodano vrednost.Pravkar smo vam zaračunajo stroški blaga in ladijskega stroškov.če boste plačali DDV, morate samo, da je plačilo za svoje navade.

V večini držav, boste morali plačati davke ali dajatve na uvožene proizvode.Včasih blaga pod določeno vrednost, ali v določene kategorije, ne prevzemajo davkov.

Pravila se razlikujejo v vsaki državi.Na žalost ni pot za nas, da vedo, pravil, predpisov, običajev, tradicij, prakse, vrzeli, sisteme, sisteme, birokracijo, kode, zakoni, ali sodb vsako posamezno državo.

Zato ne moremo in ne bo, ponujajo nasvete o davkov v svoji državi.Kot kupec, to je vaša odgovornost, da ugotovite, da informacij, preden bi.

Če boste morali plačati uvozne dajatve in/ali dodatnih dajatev in davkov na promet, potem bi ga morali plačati, da v kurirja, da ob prejemu paketa (- e).Ne moremo izračunati to za vas, in obstaja način, da se vnaprejšnje plačilo.Če ste spusti-dostava ali pošiljanje darilo element, da nekdo, prosimo zagotovite, da se zavedajo, možnost plačevanja davkov ko prejema blaga.

Blagovna Znamka AUMOHALL
Design Živali
Element Širina 70cm
Postavka Višina 0inch
Embalaža Ni Pakirano,
Kategorija PVC
Postavka Premer 130cm
Vrsta Nalepke Ustvarjalne Nalepke
Vrsta Drugi 3D Nalepke
Ime Modela ST-F559
Model Oem
Nalepke Umestitev Zadnje Vetrobransko Steklo
Vrsta Materiala PVC
Postavka Dolžina 130cm
Postavka Vrsta Nalepke

Podobni izdelki