Za Galaxy Brsti v Živo (2020) (Marmor) Primeru Pribor Zaščitnik Stilsko Združljiv z Galaxy Brsti Živo Brsti Živo Pokrov

€2.81

-42%

€4.85

Nov izdelek

1 Izdelkov

Oznake: primeru galaxsy brsti v živo, airpod enem kosu, primeru galaxy živo, kolega, ki živi primeru, carcasa galaxy brsti v živo, sem tws super bass, ableton live tipkovnico pokrov, pad brsti v živo, airpod primeru blagovne znamke, slušalke magnet.

SANKTON Chrome Serije, Oblikovane za Galaxy Brsti Živo Primeru (2020), 360° Zaščitna Stilsko Brsti Živo Primeru Zajema Združljiv z Galaxy Brsti v Živo (2020) (Vijolična Marmor)

1:【CELOTNO TELO, VARSTVO】 To Galaxy Brsti Živo Primeru Pokrov izdelana iz materiala premije, brez vonja, odporen dokaz, šok dokaz, anti-spravilo in trajne.In v Primeru, da zagotavlja učinkovito odvajanje toplote. 2:【ODLIČNO PRILEGAJO Z ODPRTO POLNJENJE VRATA】 nimate, da odstranite pokrov za polnjenje Galaxy Brsti v Živo.Enostaven dostop do vseh funkcij in brezplačno, brez kakršnih koli motenj! (Galaxy Brsti v Živo in Polnjenje Primeru NISO vključene) 3:【BREZŽIČNO POLNJENJE】 Podpira brezžično polnjenje, medtem ko v primeru, da je pokrito.Kraj Galaxy Brsti v Živo na vrhu tuljavo, da bi dobili brezžično polnjenje pravilno.Polnjenje okno ni zajet, za vaše udobje. 4:【CARABINER VKLJUČENI】 trajno carabiner je vključen v primeru, da se zagotovi možnost, da varno pritrditev vašega Galaxy Brsti Živo Primeru, da torbe, potovalne prevozniki, hlače, itd.Posnetek je s pasom za lažji dostop.

Material marmor
Paket Da,
Velikost for Accessories Buds Live Case
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela za Galaxy Brsti Živo Primeru
Postavka Vrsta Slušalke Primerih

Podobni izdelki